شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی می‌خواهیم ایران آماده را شکست دهیم!

 
 

ایسنا , شنبه 29 بهمن 1384

می‌خواهیم ایران آماده را شکست دهیم!

 
 

ما می‌دانیم که بازیکنان ایرانی در بوندس‌لیگا به میدان می‌روند. شبکه تلویزیونی Televisa حق پخش بازی‌های بوندس‌لیگا را در مکزیک در دست دارد!

می‌خواهیم ایران آماده را شکست دهیم!
روزنامه Record (120 هزار شمارگان) در 3 شهر مکزیکو سیتی، گوادالاخارا و مونتری پخش می‌شود. خوزه لوئیس تاپیا، یکی از دبیران روزنامه Record در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا به پرسش‌هایی درباره تیم ملی
 

" تاپیا گفت:ما از تیم ملی ایران شناخت چندانی نداریم چرا که بازی‌های فراوانی را از این تیم تماشا نکرده‌ایم. تنها گزیده‌ای از دیدارهای انتخابی این کشور را دیده‌ایم که این نمی‌تواند معیار مناسبی برای موشکافی تیم ملی باشد.... "

 
 
ایران و مکزیک، ستارگان این 2 تیم و جایگاهی که در جام جهانی به دست خواهند آورد پاسخ داد که در زیر آمده است:
«نداشتن بازیکنان لژیونر فراوان آنها را در این برنامه‌ریزی یاری کرده است». تاپیا در این باره گفت:«لاولپه تا حدودی ترکیب اصلی تیم خود را می‌شناسد. او بازیکنان را در دیدارهای دوستانه محک می‌زند. این روزها بلانکو بهترین بازیکن مکزیک آسیب دیده است و شاید 3 تا 4 هفته دور از میدان باشد. به نظر من تیم افزون بر آسیب دیدگی مشکلات بسیاری دارد. به عنوان نمونه (خارد) بورجتی در تیم باشگاهی‌اش (بولتون) در بازی‌های کمی به میدان رفته است. امیدواریم که این مشکل‌ها تا پیش از شروع جام جهانی حل شود. همه می‌گویند گروه ساده‌ای داریم. اما، از همه بهتر خود لاولپه می‌داند که چه دیدارهای دشواری پیش روی ماست.»
برانکو ایوانکوویچ تا چه اندازه برای مکزیکی‌ها شناخته شده است؟ تاپیا گفت: «ما از تیم ملی ایران شناخت چندانی نداریم چرا که بازی‌های فراوانی را از این تیم تماشا نکرده‌ایم. تنها گزیده‌ای از دیدارهای انتخابی این کشور را دیده‌ایم که این نمی‌تواند معیار مناسبی برای موشکافی تیم ملی باشد. البته از آن دیدار دوستانه هم چند خاطره‌ای به یاد مانده است. ما همچنین مربی شما را هم می‌شناسیم و تا حدودی می‌دانیم که چه شیوه بازی را می‌پسندد.»
دبیر Record درباره بازیکنان ایرانی که در لیگ‌های ایرانی بویژه بوندس‌لیگا حرفه‌شان را دنبال می‌کنند گفت: «ما می‌دانیم که بازیکنان ایرانی در
 

" روز نخست مارس ایران برابر تیم ملی کاستاریکا در ورزشگاه آزادی به میدان می‌رود. زمزمه‌هایی هم درباره بازی دوستانه با آرژانتین شنیده می‌شود.... "

 
 
بوندس‌لیگا به میدان می‌روند. شبکه تلویزیونی Televisa حق پخش بازی‌های بوندس‌لیگا را در مکزیک در دست دارد. یکی از بهترین بازیکنان ایران (علی کریمی) در بایرن مونیخ بازی می‌کند. برای همین در پایان یکی از دیدارهای بایرن گزارشگر Televisa به این بازیکن نزدیک شد و خواست تا درباره جام جهانی و رویارویی مکزیک با ایران از او سوالاتی بپرسد اما، متاسفانه به این دلیل که نمی‌توانست به خوبی آلمانی حرف بزند پاسخ او تنها 2 جمله بود: «او گفت که خوشحالم به جام جهانی رسیدیم همچنین خوشحالم که همان ابتدا با مکزیک بازی می‌کنیم!»
روز نخست مارس (10 اسفند - روز بازی‌های ملی فیفا) ایران برابر تیم ملی کاستاریکا در ورزشگاه آزادی به میدان می‌رود. زمزمه‌هایی هم درباره بازی دوستانه با آرژانتین شنیده می‌شود. در این دیدارها مردان برانکو با تیمی که قرار است یازدهم جون ( بیست‌ویک خرداد 1385) در نورنبرگ و فرانک اشتادیون با آن روبه‌رو ‌شوند آشنا خواهند شد.
تاپیا هم دیدار با کاستاریکا و آرژانتین را
 

" پس از پافشاری فیفا برای بازی کردن تیم ملی در رقابت‌های آلمان اکنون جنگ روانی دیگری را مانند سر باز زدن از بازی‌های دوستانه و به تازگی کشیدن کاریکاتور از تیم ملی به راه انداختند. ... "

 
 
برای تیم ملی ایران بسیار ارزشمند می‌داند: «بازی با کاستاریکا بسیار مهم است. آنها تنها تیمی هستند که مکزیک را در دیدارهای مقدماتی جام جهانی شکست دادند و شیوه نزدیکی به تیم ملی کشورمان دارند. شاهد بودیم که در خاک مکزیک چگونه بازی کردند. البته نکته‌ای را نباید فراموش کرد آنها از نظر تکنیکی مانند بازیکنان مکزیک نیستند. رویارویی با آرژانتین هم آزمون خوبی است. بازیکنان مکزیکی بسیاری در لیگ آرژانتین بازی می‌کنند. نماینده آمریکای جنوبی از نظر تکنیکی هم بسیار توانمند است.»
پس از راهیابی ایران به مرحله پایانی جام جهانی 2006 گروهی کوشیدند با بهانه‌های غیر منطقی و پوچ تیم ملی را از بزرگ‌ترین رویداد فوتبال جهان محروم کنند و پس از پافشاری فیفا برای بازی کردن تیم ملی در رقابت‌های آلمان اکنون جنگ روانی دیگری را مانند سر باز زدن از بازی‌های دوستانه و به تازگی کشیدن کاریکاتور از تیم ملی به راه انداختند. شیوه‌ای که به عقیده خوزه لوئیس تاپیا با شعار بازی جوانمردانه فیفا همخوانی ندارد: «از شنیدن چنین خبرهایی بسیار متاسف هستم. من و مردم مکزیک دوست داریم تیم ملی ایران با تمام توان و آمادگی کامل وارد رقابت‌ها شود تا آنها را در بهترین شرایط شکست دهیم. این روش درستی نیست که تیم ملی کشوری را با این شیوه‌ها ضعیف کنند».

 
 

مخالفت صدراعظم آلمان با پیشنهاد حذف ایران از جام جهانی
تقاضا اروگوئه ، چک و اسکاتلند برای بازی با ایران
اولین آزمایش ادوکات

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار