چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی جهان رایس نامه احمدی نژاد به بوش را راهی برای بازشدن بن بست ها ندانست

 
 

مهر , سه شنبه 19 ارديبهشت 1385

رایس نامه احمدی نژاد به بوش را راهی برای بازشدن بن بست ها ندانست

 
 

رایس در این مصاحبه از گفتگو درباره جزئیات پاسخ آمریکا به این نامه خودداری کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا نامه ای را که محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران برای جرج بوش فرستاد، رد کرده و اعلام کرد: نخستین ارتباط مستقیم ایران با آمریکا در 27 سال گذشته به حل و فصل بن بست ایجاد شده در برنامه هسته ای ایران هیچ کمکی نمی کند.
کاندولیزا رایس اعلام کرد: "نامه احمدی نژاد ارائه دهنده راه حلی دیپلماتیک برای موضوع هسته ای ایران نیست."
رایس در ادامه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت:" این نامه جایی نیست که بتوانیم در آن گشایشی را به تعهد ایران برای موضوع هسته ای یا چیزی شبیه به آن پیدا کنیم. این نامه موضوعاتی را که ما به طور واقعی با آن درگیر هستیم مورد خطاب قرار نمی دهد."
وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد:" نامه رئیس جمهوری ایران حدود 17 یا 18 صفحه است و درباره مسائل روانشناسی، تاریخی و مذهبی مربوطه توضیحاتی را ارائه می دهد."
رایس در این مصاحبه از گفتگو درباره جزئیات پاسخ آمریکا به این نامه خودداری کرد.
وی حتی از جزئیات نامه هم چیزی نگفت، اما تاکید کرد که آمریکا موضع گیری خود درباره ایران را تغییر نخواهد داد.
وزیر امورخارجه آمریکا افزود: "در این نامه هیچ چیزی نیست که نشان دهد ما در مرحله ای متفاوت قرار داریم و وضعیت ما نسبت به پیش از دریافت نامه تغییر کرده است."
از سوی دیگر اسکات مک کللان سخنگوی کاخ سفید نیز اعلام کرد:" بوش درباره نامه ای که آمریکا از طریق سفارت سوئیس در ایران دریافت کرده، صحبت کرده است، اما اظهارنظر خاصی درباره آن نداشته است."
مک کللان به خبرنگاران اعلام کرد: "در این نامه چیزی نیامده است که نگرانی های هسته ای ما را منعکس کند."

 
 

کشمکش میان رامسفلد و رایس در مورد اشتباهات تاکتیکی در جنگ عراق
رایس درباره تبدیل چین به یک نیروی منفی در منطقه هشدار داد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار