دوشنبه 1 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی ورود احمدی نژاد به اندونزی

 
 

واحد مرکزی خبر , سه شنبه 19 ارديبهشت 1385

ورود احمدی نژاد به اندونزی

 
 

رئیس جمهوری‌اسلامی ایران ساعت 20/30 بوقت تهران وارد فرودگاه جاکارتا شد و مورد استقبال وزیرامورخارجه‌اندونزی قرارگرفت .

رئیس جمهوری‌اسلامی ایران ساعت 20/30 بوقت تهران وارد فرودگاه جاکارتا شد و مورد استقبال وزیرامورخارجه‌اندونزی قرارگرفت .
مراسم استقبال رسمی از اقای احمدی نژاد صبح چهارشنبه با حضور سوسیلو بامبانگ یودهویونو رئیس جمهور اندونزی در محل کاخ مردکا انجام می شود0رئیس جمهوری اسلامی ایران در سفر به اندونزی علاوه بر دیدار ومذاکره با مقامات عالی رتبه این کشور از جمله رئیس جمهور,معاون رئیس جمهور و روسای مجالس اندونزی با علما و دانشگاهیان این کشور وایرانیان مقیم اندونزی نیز دیدار خواهد کرد.
اقای احمدی نژاد روز شنبه در پنجمین نشست سران کشورهای درحال توسعه اسلامی )موسوم به دی هشت( در جزیره‌بالی شرکت می کند ریاست اجلاس دی هشت هم اکنون در اختیار جمهوری اسلامی ایران است که در نشست بالی ریاست اجلاس به اندونزی واگذار خواهد شد 0ایران / مالزی / ترکیه / پاکستان / مصر / اندونزی / نیجریه وبنگلادش کشورهای عضو گروه دی هشت هستند.
گروه دی هشت در سال 1997 با هدف بهبود موقعیت کشورهای اسلامی دراقتصاد جهانی‌, ایجاد فرصت های جدید برای این کشورها در مبادلات بازرگانی و افزایش نقش کشورهای‌اسلامی درتصمیم سازیهای بین‌المللی پایه‌گذاری شد.

 
 

احمدی نژاد : در چارچوب مقررات آژانس عمل می کنیم
سفر احمدی نژاد به اندونزی
امیدواریم ملت ما از آزمایش سخت سازندگی سربلند بیرون آیند!

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
سرمربی التعاون: از آمدن به ایران خوشحالم/ برای بازی برگشت لباس گرم بیاورید!
:: فرهنگ و هنر ::
ساعد سهیلی بازیگر «ترور» شد
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار