 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
تشکیل جلسه ستاد عالی حج
|
| | | |
 | باید از اشتیاق مردم برای این سفر عظیم استفاده و آنها را با اندیشه های اسلام ناب آشنا کرد . |  رئیس جمهور ظرفیت مراسم معنوی حج و عمره را برای کارهای اعتقادی و فرهنگی نامحدود دانست وتاکید کرد: باید از اشتیاق مردم برای این سفر عظیم استفاده و آنها را با اندیشه های اسلام ناب آشنا کرد .
احمدی نژاد عصر دیروز در جلسه ستادعالی حج با اشاره به فراهم شدن فضای جدید و علاقهمندی مردم مناطق مختلف جهان بویژه مسلمانان به جمهوری اسلامی گفت: مسئولان سازمان حج و زیارت باید با بهره گیری از این فضای جدید در موسم حج برای آشنایی هرچه بیشتر حجاج بیت الله الحرام سراسر جهان با اندیشه ها و پیامهای انقلاب اسلامی تلاش کنند.
رئیس جمهور همچنین از مسئولان سازمان حج و زیارت خواست تمام توان خود را برای ارائه بهترین خدمات به زائرانایرانی بکار گیرند و سلامت و امنیت حجاج را تامین کنند.
در جلسه ستاد عالی حج پس ازارائه گزارش رئیس سازمان حج و زیارت مقرر شد خارج از چارچوب این سازمان افراد برای سفر حج تمتع اعزام نشوند.
دراین جلسه همچنین مقرر شد از سفر تکراری مسئولان دولتی به حج تمتع جلوگیری شود و فقط مسئولانی که قصد انجام حج واجب دارند به این سفر معنوی اعزام شوند و حق مردم در اعزام به حج تمتع محفوظ بماند.
موافقت با اختصاص یک هزار سهمیه حج عمره به بازنشستگان و تائید مصوبه قبلی ستاد عالی حج درباره سهمیه نیروهای مسلح نیز از دیگر مصوبات ستاد عالی حج بود.
تشکیل کمیتهای برای انجام برنامه های فرهنگی و تبلیغی در موسم حج ازدیگر مصوبه های ستاد عالی حج بود.
در این جلسه همچنین وزیران راه و ترابری, کشور, امور خارجه, فرهنگ وارشاد اسلامی, اموراقتصادی و دارایی و نماینده ولی فقیه درامور حج وزیارت و فرماندهنیروی انتظامی گزارشی از عملکرد دستگاه مربوط پیرامون مراسم حج بیان کردند .
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|