دوشنبه 1 ارديبهشت 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی مذاکرات روسای جمهور ایران و ونزوئلا

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 8 مرداد 1385

مذاکرات روسای جمهور ایران و ونزوئلا

 
 

ایران و ونزوئلا به عنوان دو کشور دوست و برادر می‌توانند در زمینه‌های مختلف اقتصادی مکمل یکدیگر باشند.

مذاکرات هیات‌های بلندپایه ایران و ونزوئلا به ریاست روسای جمهور دو کشور برگزار شد .
رییس جمهور کشورمان با اشاره به‌دیدگاه‌های مشترک تهران - کاراکاس در مسائل مهم جهانی و بین‌المللی و ظرفیت‌های فراوان دو کشور برای گسترش روابط در همه ابعاد به ویژه انرژی‌, صنعت‌, مسکن و شهرسازی گفت: ایران و ونزوئلا به عنوان دو کشور دوست و برادر می‌توانند در زمینه‌های مختلف اقتصادی مکمل یکدیگر باشند.
احمدی نژاد گفت: ایران با همه ظرفیت در کنار ونزوئلا قرار دارد و آماده است‌, به سرعت ساختارهای جدید لا‌زم برای همکاری گسترده و همه جانبه را طراحی کند.
وی نقش ایران و و نزوئلا را - به عنوان دو کشور بزرگ تولید کننده نفت - در تحولا‌ت بین‌المللی مهم ارزیابی کرد و گفت: تاسیس صندوق مشترک مالی برای پشتیبانی از اجرای پروژه‌های مشترک را باعث افزایش سرعت و تسهیل امور اجرایی خواهد شد.
در این دیدار رییس جمهور ونزوئلا نیز گفت: اشتراک نظر در مسائل ایدئولوژیکی و سیاسی و توانایی فراوان دو کشور در ابعاد مختلف زمینه و چارچوب مثبتی برای ایفای نقش مکمل نسبت به یکدیگر به شمار می‌آید.
هوگو چاوز با اشاره به عضویت ونزوئلا در سازمان مرکوسور, گسترش روابط اقتصادی دو کشور را زمینه ساز ورود ایران به بازار کشورهای آمریکای جنوبی دانست و افزود: ایران می‌تواند در اجرای خط لوله انتقال گاز هشت هزار کیلومتری ونزوئلا به برزیل‌, اروگوئه و آرژانتین نقش مهمی ایفا کند.
وی همچنین بر بهره‌مندی بیشتر از توانایی‌های ایران در بخش های اکتشاف و استخراج نفت‌, احداث خطوط انتقال گاز, احداث صنایع مختلف به ویژه پتروشیمی‌, مسکن‌, شهرسازی‌, تولید دارو و تولید خودرو تاکید کرد.
در این نشست وزیر صنایع و معادن ایران و وزیر نفت ونزوئلا به عنوان روسای کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور, گزارشی از آخرین وضع اجرایی توافقات قبلی دو کشور در زمینه‌های مختلف و نتایج مذاکرات جدید برای انعقاد قراردادهای همکاری ارایه کردند .

 
 

احمدی نژاد:آنانكه به بيت‌المال دست‌درازي مي‌كنند،آبرويي ندارند كه حفظ شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
سرمربی التعاون: از آمدن به ایران خوشحالم/ برای بازی برگشت لباس گرم بیاورید!
:: فرهنگ و هنر ::
ساعد سهیلی بازیگر «ترور» شد
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار