 |
توصيه روز |
 |
 |
:: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
:: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
فارس , شنبه 14 مرداد 1385 |
|
برزگر: مربيان تيم ملي كشتي نبايد در تيمهاي ليگي مربيگري كنند
|
| | |
 | ليگ به لحاظ مالي شرايط خوبي را براي مربيان ايجاد ميكند اما به هر حال به خاطر مصالح ملي بهتر است فكر مربيان معطوف به ليگ نباشد. | 
مدير فني تيمهاي ملي كشتي آزاد گفت: به شخصه با هيچ تيمي قرارداد نميبندم، چرا كه معتقدم مربيان تيم ملي كشتي نبايد در رقابتهاي ليگ مربيگري كنند.
منصور برزگر تصريح كرد: ليگ به لحاظ مالي شرايط خوبي را براي مربيان ايجاد ميكند اما به هر حال به خاطر مصالح ملي بهتر است فكر مربيان معطوف به ليگ نباشد. البته در مقابل فدراسون هم بايد مربيانش را تأمين كند و پس از آن بخشنامه محكم و قاطعي را در اين خصوص صادر نمايد.
برزگر كه گفته مي شود با تيم دانشگاه آزاد اسلامي براي حضور در ليگ مذاكراتي داشته در اين رابطه توضيح داد: من فقط به دانشگاه آزاد در حد مشاوره كمك مي كنم اما با آنها قراردادي ندارم، كما اينكه اگر ساير تيمها هم از من كمك بخواهند، حتماً در خدمت آنها خواهم بود.من در سالهاي گذشته نيز بدون دريافت وجهي، به عنوان مشاور با تيم نفت همكاري داشتم.
وي در خصوص مقطعي بودن مربيان تيم ملي خاطرنشان ساخت: اين مسئله به عملكرد مربيان بستگي دارد. بايد كار آنها را در مسابقات جهاني ارزيابي كنيم. مسلماً اگر كارشان راضيكننده نباشد براي بازي هاي آسيايي دوحه آنها را تغيير خواهيم داد.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
:: اقتصادی :: |
 |
|
:: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
:: روی خط جوانی :: |
 |
|
:: ورزش :: |
 |
|
:: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
:: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|