چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی رهبر فرزانه انقلاب: پيروي از حركت پيامبر خاتم يعني يگانه دانستن دين و سياست

 
 

فارس , سه شنبه 31 مرداد 1385

رهبر فرزانه انقلاب: پيروي از حركت پيامبر خاتم يعني يگانه دانستن دين و سياست

 
 

رهبر معظم انقلاب تاكيد كردند: تشكيل حكومت اسلامي علاج همه دردها و رنجهاي امروز جهان اسلام است.

حضرت آيت الله خامنه اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز در ديدار قشرهاي مختلف مردم، رؤساي سه قوه و رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، مسئولان كشوري و لشكري و سفيران كشورهاي اسلامي، بعثت پيامبر اعظم (ص) را بزرگ ترين عيد بشري خواندند و با تبريك اين عيد خجسته به امت بزرگ اسلامي و ملت عزيز ايران افزودند: پيروي از حركت پيامبر خاتم يعني يگانه دانستن دين و سياست و «تشكيل حكومت اسلامي براي برقراري عدالت و تزكيه و تعليم»، علاج همه دردها و رنجهاي امروز جهان اسلام است. ايشان با اشاره به تلاش
 

" امت اسلامي امروز به تشكيل حكومت اسلامي به معناي واقعي كلمه نيازمند است تا ضمن پرورش و تعالي اخلاقي و معنوي مسلمانان، زمينه پيشرفت همه جانبه اقتصادي – سياسي – علمي و فرهنگي آنان را فراهم آورد.... "

 
 
و خودسازي بي وقفه حضرت محمد مصطفي (ص) پيش از بعثت براي دستيابي به اوج كمال انساني افزودند: پيامبر (ص) پس از بعثت نيز لحظه‌اي از جهاد همه جانبه و دشوار دروني و بيروني غافل نشد و در نهايت با تشكيل جامعه نبوي و مدني، جهان را در آستانه تحولي بزرگ قرار داد.
رهبر انقلاب اسلامي توجه همزمان نبي مكرم اسلام را به «سياست و تربيت و تعليم انسانها»، نشانه توأم بودن دين و سياست در اسلام برشمردند و خاطرنشان كردند: سيره و عملكرد پيامبر اعظم (ص) نشان مي دهد كه در تفكر اسلامي نمي‌توان «سياست و مديريت جامعه» را به دست هدايتگري غير از اسلام سپرد و به اخلاق و معنويت بسنده كرد.
حضرت آيت الله خامنه‌اي با انتقاد از ديدگاه منحرفي كه اسلام و سياست را از هم جدا مي‌داند، افزودند: برخي به عبادت قرآن ايمان مي‌آورند اما به سياست آن ايمان ندارند و عده اي نيز اسلام را در سياست خلاصه مي‌كنند و از اخلاق و معنويت غافلند اما در نگاه و عمل پيامبر خاتم (ص)، «دين و دولت» و «اخلاق و حكومت» از يك سرچشمه مشترك يعني وحي و قرآن سيراب مي شوند و درك اين نكته و عمل به آن، نياز امروز امت اسلامي و علاج دردهاي ملتهاي مسلمان است.
ايشان در همين زمينه خاطرنشان كردند: امت اسلامي امروز به تشكيل حكومت اسلامي به معناي واقعي كلمه نيازمند است تا ضمن پرورش و تعالي اخلاقي و معنوي مسلمانان، زمينه پيشرفت همه جانبه اقتصادي – سياسي – علمي و فرهنگي آنان را فراهم آورد و با تكيه بر توانايي ملتهاي مسلمان، از منافع آنها در مقابل دشمنان اسلام دفاع كند.
حضرت آيت الله خامنه‌اي با انتقاد شديد از سخنان گستاخانه اخير رئيس جمهور آمريكا گفتند: اين شخص به گونه‌اي حرف مي‌زند كه انگار
 

" ايران ستم‌شاهي نقطه اميد سلطه گران جهاني بود اما اكنون به پرچمدار اسلام ناب محمدي تبديل شده است.... "

 
 
مالك و صاحب لبنان، فلسطين، عراق، سوريه، ايران و ديگر كشورهاي اسلامي است؛ در حالي كه اگر نيروي عظيم ملتها به ميدان بيايد، همچون قضيه اخير لبنان، بيني مستكبران به خاك ماليده مي‌شود و دشمنان اسلام امكان ادامه گستاخي را پيدا نخواهند كرد. حضرت آيت الله خامنه‌اي با اشاره به خدمت عظيم امام بزرگوار(ره) در بيدار كردن و به صحنه آوردن ملت ايران افزودند: ايران ستم‌شاهي نقطه اميد سلطه گران جهاني بود اما اكنون به پرچمدار اسلام ناب محمدي تبديل شده است و اگر در همه كشورهاي اسلامي اين «بيداري و حضور در صحنه»، تحقق يابد آمريكا و ديگر مستكبران در مقابل نيروي عظيم ملتها از هر كاري عاجز خواهند ماند.
ايشان با اشاره به استمرار پايبندي ملت و مسئولان ايران به ارزشهاي اسلامي افزودند: ملت ايران، اين ارزشها را مايه عزت ملي و اقتدار و پيشرفت خود مي‌داند و به بركت اسلام در مقابل دشمناني كه با «هوچي‌گري و جنجال تبليغاتي – سياسي» و فشار اقتصادي، درصدد مانع تراشي بر سر راه اين ملت هستند، مي‌ايستد و به ياري پروردگار قله‌هاي پيشرفت را با سرعتي بيش از حد متعارف
 

" حضرت محمد مصطفي (ص) دو هدف اساسي تعليم و تربيت بشر و «تشكيل امتي نمونه و برخوردار از توحيد و عدالت و اخلاق» را پيگيري مي‌كردند.... "

 
 
فتح خواهد كرد.
حضرت آيت الله خامنه‌اي با اشاره به تنفر روزافزون ملتهاي مسلمان از آمريكا و صهيونيستها و اشتياق جوانان، روشنفكران و سياسيون مستقل كشورهاي اسلامي براي احياي هويت و عزت اسلامي خاطرنشان كردند: عده‌اي ايران را متهم مي‌كردند كه درصدد است انقلاب اسلامي را با زور صادر كند اما امروز همه شاهدند كه روح بيداري اسلامي به عنوان هديه بزرگ انقلاب ملت ايران، در سراسر جهان اسلام زنده شده است و روز به روز تقويت مي‌شود.
در آغاز اين ديدار رئيس جمهور با تبريك عيد سعيد مبعث، پيامبر خاتم(ص) را كانون همه زيبايي‌ها و خوبي‌ها خواند و گفت: حضرت محمد مصطفي (ص) دو هدف اساسي تعليم و تربيت بشر و «تشكيل امتي نمونه و برخوردار از توحيد و عدالت و اخلاق» را پيگيري مي‌كردند و انقلاب اسلامي پس از قرنها، مقدمه حركت به سمت تشكيل چنين امتي را فراهم كرده است.
احمدي نژاد دوري از تعاليم پيامبران و سلطه حاكمان ناصالح را ريشه همه مشكلات جامعه بشري برشمرد و افزود: سلطه گران امروز به نام آزادي و دموكراسي و مبارزه با تروريسم، به استبداد و كشتار و چپاول منافع ملتها مشغولند و شوراي امنيت سازمان ملل متحد را به ابزاري براي ناامن كردن جهان تبديل كرده‌اند. تنها راه نجات بشر و درمان اين دردها، بازگشت به فرهنگ انبياي الهي و در رأس آنها فرهنگ پيامبر اسلام است.

 
 

رهبر فرزانه انقلاب : برخورد قاطعانه با تخلفات در قوه‌قضاییه
رهبر فرزانه انقلاب:قضاوت وجدان‌های بیدار برضد رژیم صهیونیستی است
رهبری:مذاکره با آمریکا فایده‌ای‌ندارد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار