دوشنبه 5 آذر 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گفتگوی ويژه نصيرزاده: نامه فيفا به فدراسيون فوتبال ايران جعلي است

 
 

فارس , شنبه 25 شهريور 1385

نصيرزاده: نامه فيفا به فدراسيون فوتبال ايران جعلي است

 
 

يك كارشناس حقوق فوتبال گفت: نامه فدراسيون بين‌المللي (فيفا) به فدراسيون ايران يا جعلي بوده يا از سوي فرد ناواردي نوشته شده است.

هوشنگ نصيرزاده گفت: نامه فيفا مبني بر اينكه فوتبال ايران تا 26 آبان به حالت تعليق در خواهد آمد، يا فاقد اصالت است يا از سوي فردي نوشته شده كه كمترين اطلاعي از قوانين ندارد.
وي ادامه داد: فيفا همواره نگران اجراي صحيح اساسنامه كشورها است و نه افراد. به همين دليل رفتار تمام فدراسيون‌ها را براساس آنچه كه در اساسنامه وجود دارد، مي‌سنجد و در صورت مغايرت با اساسنامه، واكنش نشان مي‌دهد.
نصيرزاده تصريح كرد: طبق ماده 10 اساسنامه فوتبال ايران، رئيس سازمان به عنوان رئيس مجمع حق دارد رئيس فدراسيون را بركنار كند. اين اساسنامه اكنون در فدراسيون بين‌المللي (فيفا) نيز وجود دارد.
اين كارشناس اضافه كرد: فيفا به برخي موارد اساسنامه ايران اشكال گرفت و درخواست تغيير آنها را كرد. تا زمان تدوين اساسنامه جديد، همان اساسنامه قبلي داراي اعتبار است.
نصيرزاده يادآور شد: از آنجايي كه ايران تاكنون اساسنامه جديدي به فيفا اعلام نكرده و حتي زمان لازم براي تهيه اين موضوع به پايان نرسيده، مي‌توان گفت كه فشار سازمان تربيت بدني درخصوص برخورد با تشكيلات فوتبال كاملاً قانوني بوده است.
وي تاكيد كرد: فيفا نمي‌تواند يك طرف تقاضاي اصلاح موارد اساسنامه را داشته باشد و از طرف ديگر رفتار ايران را مطابق اساسنامه‌اي كه هنوز تدوين نشده زير سؤال ببرد.
نصيرزاده خاطرنشان كرد: نامه‌اي كه جديداً به فدراسيون ايران ارسال شده و در آن به تعليق فوتبال ايران اشاره شده، يا جعلي است يا از سوي فرد ناواردي در فيفا نوشته شده و خارج از ماجراي صحيح به دست ما رسيده است.
وي ادامه داد: فدراسيون ايران با استناد به ماده 60 اساسنامه فيفا به دليل نگارش اين نامه مي‌تواند به كميته حل اختلاف فيفا موسم به ARBITRATION شكايت كند.
نصيرزاده عنوان كرد: در صورتيكه اين شكايت به نتيجه نرسيد، مي‌توان به دادگاه cas كه مقر آن در لوزان سوئيس است، به دليل نگارش غيرقانوني نامه شكايت كرد.
اين كارشناس يادآور شد: زمان شكايت در كميته حل اختلاف فقط 10 روز از تاريخ وصول نامه است. به همين دليل مي‌توان دكتر آقايي‌نيا، دكتراي حقوق بين‌الملل ورزش را به عنوان وكيل عازم سوئيس كرد و بدين تربيت از حق فوتبال ما دفاع كند.
نصيرزاده تصريح كرد: هدف برخي تعليق فوتبال ايران است تا از طريق آن به خواست خود دست يابند. مسئولان فدراسيون بايد به اين نكته توجه كنند و به اين افراد اجازه فعاليت ندهند.
نصيرزاده اظهار اشت: كار سازمان تربيت بدني در بركناري رئيس فدراسيون فوتبال كاملاً قانوني و براساس اساسنامه بوده است؛ بنابراين هيچ ايرادي به آن وارد نيست.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
اراک و قزوین، میزبان بازی‌های ۳ هفته ابتدایی استقلال و پرسپولیس
:: فرهنگ و هنر ::
ساعد سهیلی بازیگر «ترور» شد
:: حوادث ::
جنایت هولناک در پارک قیطریه/ پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت!

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار