 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
رایس بار دیگر ادعای پایبندی آمریکا به حاکمیت و استقلال لبنان را تکرار کرد
|
| | | |
 | کاندولیز رایس از تشکیل صندوقی ویژه برای کمک مالی ، تکنولوژیکی و آموزشی به شرکت های آمریکایی در چارچوب بازسازی لبنان خبر داد. | وزیر امورخارجه آمریکا با اشاره تماس اخیرش با نخست وزیر لبنان دراظهاراتی فریبکارانه مدعی شد:آمریکا پایبند به حاکمیت و استقلال لبنان و علاقه مند به کمک مستقیم به این کشور برای بازسازی آن است.
کاندولیزا رایس" درگفتگویی که با روزنامه النهارلبنان درآستانه آغاز سفر دوره ای خود به خاورمیانه انجام داد، بار دیگر ادعای حمایت سیاسی و اقتصادی آمریکا ازلبنان و دولت این کشور را تکرارکرد.
وزیرامورخارجه لبنان گفت که این موضوع را طی تماس تلفنی جمعه گذشته خود با "فواد سنیوره" نخست وزیرلبنان تاکید کرد.
"رایس" همچنین درمذاکره تلفنی خود با "سنیوره" مدعی پایبندی واشنگتن بهاستقلال لبنان و حاکمیت وعلاقه مندی آمریکا به کمک مستقیم ازطریق بخش ویژه آمریکایی درروند بازسازی ویرانی های جنگ اخیر اسرائیل شد.
وزیرامورخارجه آمریکا دراین مصاحبه درمورد تماس تلفنی خود با "سنیوره" توضیح بیشتری ارائه نداد و فقط به این مسئله اشاره کرد که دراین گفتگو برمسئله عقب نشینی کامل نظامیان اسرائیل از جنوب لبنان تاکید کرد.
"رایس" با رد اتهامات وارده علیه آمریکا مبنی براینکه با تعلل ورزیدن در وادار کردن رژیم صهیونیستی به قبول آتش بس، پوشش سیاسی برای این رژیم فراهم کرد، مدعی شد: آمریکا بیش از هرطرف دیگری دراین زمینه تلاش کرد و با فرانسه نقش اصلی را برای ایجاد شرایط مناسب به منظور توقف درگیری درلبنان ایفا کرد.
وزیر امورخارجه آمریکا با اشاره تلویحی به نشستی که قرار است با مقامهای عربستان ومصر و دیگر کشورهای عربی طی سفر دوره ای وی به خاورمیانه برگزار شود، مدعی شد: درآینده ای نزدیک حمایت آمریکا متجلی می شود.
"کاندولیز رایس" با اشاره به سفر هیئت اعزامی آمریکایی به لبنان از تشکیل صندوقی ویژه برای کمک مالی ، تکنولوژیکی و آموزشی به شرکت های آمریکایی در چارچوب بازسازی لبنان خبر داد.
ادعای رایس مبنی بر پایبندی آمریکا به استقلال و حاکمیت لبنان درحالی است که این کشور نه تنها درجنگ سی و سه روزه رژیم صهیونیستی به طور کامل در کنار این رژیم قرار گرفت وحتی با وجود تمایل صهیونیستها برای برقراری آتش بس به سبب ایستادگی جانانانه رزمندگان حزب الله، واشنگتن در این زمینه مانع تراشی کرد و اکنون نیز با وجود تصویب قطعنامه 1701، در برابر تجاوزات مکرر اسرائیل به حریم هوایی لبنان، با سکوت خود، این رژیم را به ادامه نقض حاکمیت لبنان تشویق می کند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|