 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ا یپنا , شنبه 15 مهر 1385 |
|
انتقاد پودولسكي از ماگات
|
| | | |
 | پودولسكي مهاجم بيست و يك ساله تيم ملي آلمان معتقد است ارتباط عميق و صميمانهاي بين او و ماگات وجود ندارد. | 
لوكاس پودولسكي پس از سه ماه سكوت بالاخره اعتراف كرد رابطه خوبي با فليکس ماگات سرمربي بايرن ندارد.
پودولسكي مهاجم بيست و يك ساله تيم ملي آلمان كه اين فصل از كلن به بايرن نقل مكان كرده و در اين تيم نيمكت نشين شده، معتقد است ارتباط عميق و صميمانهاي بين او و ماگات وجود ندارد.
پولدي در مصاحبه با روزنامه زوددويچه گفت: "اصلاً فكر نميكردم در بايرن چنين جوي حاكم باشد. من بازيكني جوان و سرشار از انگيزه و انرژيام، اما نميفهمم چطور در هيچ بازي، نميتوانم نود دقيقه در زمين حاضر باشم. من براي تيم ملي به راحتي گل مي زنم، پس چرا در بايرن اين اجازه به من داده نميشود؟ اگر عملكردم ضعيف است و يا اگر از لحاظ تكنيكي فردي مشكل دارم، پس چرا در تيم ملي راحت كار ميكنم و مربيان به من اعتماد ميكنند.
حقيقت اين است كه فليکس ماگات رابطه خوب و عميقي با من ندارد.
من وقتي در كلن بودم رسانهها مينوشتند، "پولدي يك تيم است"، اما حالا فقط تراژدي و حواشي نيمكت نشينيام را به تصوير ميكشند."
پودولسكي در خصوص همكاري با روي ماكاي در خط حمله بايرن مونيخ گفت: "بايد يكسري چيزها چند بار مورد آزمايش قرار گيرند و بعد در موردشان قضاوت شود. من مطمئنم اگر من و روي ماكاي با هم كار كنيم و بتوانيم مثلاً در يك بازي پنج گل به ثمر برسانيم آن وقت همه به ما ميگويند زوج افسانهاي جديد بايرن! و نام مان بر سر زبان ها خواهد افتاد، ولي بايد اين فرصت در اختيارمان قرار داده شود تا بعد بتوانيم خودمان را نشان دهيم!"
لوكاس در ادامه در پاسخ به اينكه آيا تا به حال با ماگات در اين زمينه صحبت كرده است يا خير گفت: "راستش شرايط در بايرن آن طور نيست كه رابطه صميمانهاي با ماگات داشته باشم، يا نخواهم خيلي راحت و خصوصي درباره وضعيتم با او بحث كنم. او معمولاً خودش تصميم گيرنده است و شخصيتش طوري نيست كه نظرش را به خاطر حرف ديگران تغيير دهد. بهتر است فعلاً منتظر بمانم تا ببينم در آينده چه پيش مي آيد. اگر چه تحمل نيمكت نشيني واقعاً سخت است، اما در حال حاضر ظاهراً چارهاي ندارم و بايد انتظار بکشم."
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|