چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT معاون حقوقي و امور مجلس وزارت ICT: آزادترين كشور در فضاي اطلاع رساني هستيم

 
 

ایلنا , شنبه 20 آبان 1385

معاون حقوقي و امور مجلس وزارت ICT: آزادترين كشور در فضاي اطلاع رساني هستيم

 
 

دكتر صمد مومن بالله گفت : 9/99 درصد خانواده‌‏ها موافق با فيلتر سايت‌‏هايي هستند كه اساس خانواده‌‏ها را به هم مي‌‏ريزد.

تعداد سايت‌‏هايي كه در كشور ما فيلتر شده است به تعداد انگشتان دست هم نمي‌‏رسد.
دكتر صمد مومن بالله ، معاون حقوقي و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات با بيان اين مطلب، اظهارداشت: 9/99 درصد خانواده‌‏ها موافق با فيلتر سايت‌‏هايي هستند كه اساس خانواده‌‏ها را به هم مي‌‏ريزد.
وي ، با بيان اين كه به استثناي سايت‌‏هايي كه نبايد به آنها اجازه ورود داده شود چون در اساس و بنيان خانواده شكاف ايجاد مي‌‏كند، تصريح كرد: طي يك سال گذشته تعداد بسيار كمي از سايت‌‏ها كه به 10 سايت هم نمي‌‏رسد مسدود شده، زيرا در بعضي از اين سايت‌‏ها به شخصيت‌‏هاي مورد اعتقاد در كشور توهين شده است كه سياست فيلترينگ بر آن‌‏ها اعمال شده است.
دكتر مومن بالله ، ‏با تاكيد بر اين‌‏كه سايت‌‏هايي كه به اطلاع رساني مي‌‏پردازند هيچ‌‏گاه مسدود نمي‌‏شوند، گفت: در كشورهاي خارجي مواردي كه سايت‌‏ها فيلتر مي‌‏شوند بسيار زياد است، به عنوان مثال اكثر اين كشورها سايت‌‏هاي اسلامي را مسدود مي‌‏كنند.
وي ، با بيان اين كه مسدود كردن سايت‌‏هاي تخريبي به معناي دشمني با اينترنت نيست، خاطرنشان كرد: ايران از جمله كشورهايي است كه بيشترين حجم ارتباطات با اينترنت را داراست و جوانان و دانشجويان ايراني به مثابه كار علمي تحقيقاتي بسيار از اين تكنولوژي استفاده مي‌‏كنند.
معاون حقوقي و امور مجلس وزارت ارتباطات ،‌‏ با بيان اين كه حق ما است كه مرزها و محدوديت‌‏ها را حفظ كنيم، تصريح كرد: ممكن است نتوانسته باشيم يك سري از امكانات را در كشور ايجاد كنيم كه براي كل جامعه دسترسي يكسان به وجود آورد، اما در فضاي اطلاع رساني آزادترين كشور هستيم.
وي ،‌‏ افزود: در كشوري كه اقليت‌‏ها در مجلس نماينده دارند و سايت‌‏هاي علمي، اطلاع رساني و فرهنگي، سياسي و اجتماعي به راحتي در دسترس همه افراد قرار مي‌‏گيرد، هيچ محدوديتي وجود ندارد.

 
 

دكتر صمد مومن بالله: اپراتورهاي تلفن همراه بايد به صورت رقابتي عمل كنند
دكتر صمد مومن بالله: فضاي مورد نياز GCها براي نصب تجهيزات در اختيارشان گذاشته نمي‌‏شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار