جمعه 8 فروردين 1404

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی فرهنگ و هنر اوون ويلسون: از رسانه‌ها خواهش مي‌كنم، مرا راحت بگذارند

 
 

فارس , سه شنبه 6 شهريور 1386

اوون ويلسون: از رسانه‌ها خواهش مي‌كنم، مرا راحت بگذارند

 
 

ويلسون گفت: محترمانه از رسانه‌ها مي‌خواهم تا اجازه دهند تا در اين شرايط سخت بتوانم در آرامش مورد درمان قرار گرفته و بتوانم هرچه زودتر بهبود يابم.

«اوون ويلسون» كه يكشنبه گذشته پس از خودكشي راهي بيمارستان شد، هم اكنون رو به بهبود است و از رسانه‌ها خواسته تا آرامش او را برهم نزنند.
ويلسون، بازيگر كانديداي اسكار كه بيش از همه براي بازي در كمدي «برهم‌ زنندگان ازدواج» شهرت دارد، روز گذشته در مصاحبه با خبرنگاران گفت: محترمانه از رسانه‌ها مي‌خواهم تا اجازه دهند تا در اين شرايط سخت بتوانم در آرامش مورد درمان قرار گرفته و بتوانم هرچه زودتر بهبود يابم.
اين بازيگر 38 ساله دو روز پيش، پس از آنكه اقدام به خودكشي كرد توسط يكي از بستگانش به يكي از بيمارستان‌هاي محلي سانتا مونيكا، كاليفرنيا، منتقل شد.
او كه مقدار نامشخصي قرص مصرف كرده بود و رگ دست چپ خود را نيز زده بود بي‌هوش و غرق در خون به بيمارستان منتقل شد ولي در پي تلاش پزشكان توانست نجات پيدا كند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
سرمربی التعاون: از آمدن به ایران خوشحالم/ برای بازی برگشت لباس گرم بیاورید!
:: فرهنگ و هنر ::
ساعد سهیلی بازیگر «ترور» شد
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار