چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
 
تقويم تکنولوژی :  جدیدترین ابر کامپیوتر
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

منشا بينايي انسان کشف شد!

محققان با مطالعه بر روي جانداري آبزي از خانواده اي 600 ميليون ساله موفق به کشف منشا باستاني بينايي در جانداران شدند.

 
اخبار وبگردی هفته

اخبار وبگردی ماه

 

نمايش اخبار در تاریخ :

روز ماه سال

اسفند 1388
 وقتی رمز گوشی یک سارق شماره پلیس میشود!
10/12/1388
سارقان كه به شدت شوكه شده‌ بودند، پس از اطلاع از ماجرا، مدعي شدند كه از پيش حدس مي‌زده‌اندكه اين روز براي آنها روز بداقبالي باشد.

2 سارق جوان به طور اتفاقی با پلیس تماس گرفتند و بازداشت شدند این سارقان در حال سرقت از یک فروشگاه بودند که تلفن همراه یکی از آنها روی زمین افتاد و همه اجزایش از هم جدا شد.

 10/12/1388
نگاهی به كوچكترين ماشين دنيا
اين ميكرو اتومبيل 134 سانتی متر طول و 99 سانتی متر عرض دارد. نامش‌ميكرو پيل پي 50آلبالويي رنگ است.

درست وسط يكي از خيابانهاي شلوغ شهر، ميكرو‌ اتومبيل " پيل پي50، Peel P50 "توجه همه را به خود جلب كرده‌بود.پيل پي50، يك ميكروماشين آلبالويي ‌رنگ كامل است.

 
 اگر دوست داريد گیاهخوار شويد...
9/12/1388
گروهی به علت خواص گیاهان و ارزش غذایی بالای آنها به این شکل از تغذیه گرایش پیدا می‌کنند؛ و برخی نیز برای کاهش وزن گیاهخوار می‌شوند.

هموطن آنلاين _سپيده نيكانلو _افرد بسیاری هستند که ترجیح می‌دهند به جای استفاده از غذاهای گوشتی، به سوی گیاهخواری روی آورند و از غذاهایی تغذیه کنند که از گیاهان و سبزیجات درست می‌شود. برخی از آنها به خاطر حمایت از حیوانات و در اعتراض به کشتن آنها جهت مصرف گوشتشان به این کار روی می‌آورند ...

 8/12/1388
ژاپنی ها قالیچه پرنده می سازند!
صندلی پرنده با بالشی از هوا معلق شده و مانند هاورکرافت عمل می کند.

استاد دانشگاهی در کوبه ژاپن صندلی پرنده ای را برای افراد کهنسال و ناتوان طراحی و ساخته است.

 
 بزرگ‌ترین شکارچی انسان پیدا شد
8/12/1388
به نوشته گروه بروشو،‌ احتمالا کروکودیل‌های بزرگ‌تر انسان‌ها را به طور کامل می‌خوردند و از آن‌ها ردی یا اثری باقی نمی‌گذاشتند!

برخلاف کروکودیل‌های نسبتا کند امروزی، اجداد آنها در 2 میلیون سال پیش بسیار غول‌پیکر و ترسناک بوده‌اند. یکی از آنها با طول 7.5 متر، بزرگ‌ترین شکارچی انسان‌خوار بوده که بقایایش در تانزانیا یافت شده است.

 8/12/1388
دعواي چكشي
اين اقدام همسرش موجب شد وي نه تنها ديگر زير بار شستن ظرف‌ها نرود بلكه براي هميشه از او جدا شود.

دعواي زن و شوهر موجب شد كه زن 27 ساله براي مدت طولاني به زندان بيفتد. اين زن بر سر شستن ظرف‌ها با شوهرش جر و بحث كرد و از آنجايي كه شوهرش زيربار شستن ظرف‌ها نمي‌رفت تصميم گرفت به او درس خوبي بدهد.

 
 سارق كهنه كار
8/12/1388
گفتني است او به شدت بيمار است و برخي از پزشكان معتقدند او احتمالا پيش از به پايان رسيدن دوره محكوميتش در زندان از دنيا خواهد رفت.

تجربه زياد در هر كاري انسان را در آن كار خبره مي‌كند و سرقت هم يكي از كارهاي خلاف است كه برخي از افراد حتي همه عمر خود را با كسب تجربه در اين زمينه سپري مي‌كنند.

 8/12/1388
مادر بي مسئوليت
اين احتمال وجود دارد كه علاوه بر پرداخت جريمه و رفتن به زندان، حضانت فرزندشان را به دليل بي‌مسئوليتي و وادار كردن او به سرقت، از دست بدهند.

زني 24 ساله كه دخترش را وادار به سرقت كرده بود به دام پليس افتاد. اين زن و همسرش در رستوران بودند كه محتويات كيف پول زني مسن توجه آنها را جلب كرد.

 
 سارقان گرسنه‌
8/12/1388
حمل كننده سفارش‌ها خوشحال است كه آنها موتورسيكلت‌ وي را سرقت نكرده‌اند.

اين روز‌ها پليس به دنبال سارقان گرسنه‌اي است كه بال‌هاي مرغ سفارش داده شده توسط يك مشتري را سرقت كرده‌اند.

 7/12/1388
چه شكلي هستيد؟؟؟
انتخاب و گرايش به یک شکل هندسی مي تواند نشانگر برخي از وي‍‍‍ژگي هاي آن شخص باشد و از برخي خصوصيات آدمي سخن بگويد.

هموطن آنلاين _سپيده نيكانلو _بررسي ها نشان داده است كه هر فردي به يك شكل هندسي علاقه بيشتري دارد و اگر بنا باشد از بين اشكال هندسي گوناگون يكي را انتخاب كند، فورا به سراغ همان شكل مي رود.

 
 سنگين‌ترين عنصر جهان نامگذاري شد
7/12/1388
سنگين ترين عنصر شناخته شده جهان به احترام اخترشناس مشهور «نيکلاس کوپرنيک» کوپرنيکيوم نام گرفت.

اتحاديه بين المللي شيمي نام سنگين‌ترين عنصر جهان را که توسط تيم کاشف اين عنصر کوپرنيکيوم پيشنهاد شده بود پذيرفت و رسما به ثبت رساند.

 7/12/1388
جایزه برای تماشای فیلم ترسناك
تماشاگر نباید با پوشاندن صورت توسط دست‌ها یا روی‌برگرداندن از پرده نمایش حتی لحظه‌ای از تماشای فیلم را از دست بدهد .

یک شرکت فیلمسازی برای تبلیغ فیلم ترسناك جدیدش دست به اقدام بسیار جالب و بي‌سابقه‌اي زده است. این شرکت اعلام کرده است هر کسی که بتواند تازه‌ترین فیلم تولید‌شده را به تنهایی تماشا کند 10‌هزار‌دلار جایزه خواهد گرفت.

 
 غافلگیری با خانه برفی
7/12/1388
این خانه برفی یک سالن و اتاق خواب دارد و بخشی از مراسم ازدواج در آن برگزار شد.

مردی برای اینکه نامزدش را در جریان برگزاری مراسم ازدواج غافلگیر کند دست به ساختن یک خانه‌برفی زد.

 7/12/1388
گزارش خبرگزاری فرانسه درباره مرد ویتنامی و موهایش
طول موهای او به 6.8 متر می‌رسید. و یک رونامه محلی گفت که موهای گلوله‌‌گلوله شده او در سال 2006 به اندازه 6.2 متر رسیده بود.

یک مرد ویتنامی که این هفته درگذشت و موهایش‌ آنقدر بلند بود که شبیه یک مار بوآ دور گزدنش می‌پیچید،‌ احتمالا طولانی‌ترین موهای جهان را داشت.

 
 نكاتي براي داشتن پوست شاداب...
5/12/1388
در نقطه سر خط امروز مي خواهيم به چند نكته براي داشتن يك پوست خوب و شاداب اشاره كنيم.

هموطن آنلاين _سپيده نيكانلو _اگر احساس مشكل در پوست خود مي كنيد، با يك متخصص مشورت كنيد. با توصيه ديگران و بر اساس نظرات خود اقدام به استفاده از كرم يا دارويي نكنيد.

 5/12/1388
74 سالگی شادترین دوره عمر انسانهاست
اداره کردن یک خانواده ، خرید خانه و اشتغال به نگرانی های افرادی که بین 20 تا 30 سال عمر دارند اضافه می کند و شادی آن ها را کاهش می دهد.

تحقیقات جدید نشان میدهد 74 ساله ها شادترین و راضی ترین افراد را در جمعیت تشکیل میدهند.

 
 دزد ناشي در برزيل در دودکش گير افتاد
5/12/1388
البته اين دزد ناکام پس از درمان شدن جراحت هاي جزئي اش ، بايد در دادگاه از خود در برابر اتهام تلاش براي سرقت دفاع کند.

دزد ناشي در شهر سائوپولو در برزيل پيش از انکه موفق به سرقت از يک رستوران شود در دودکش اجاق کباب پزي گير افتاد.

 5/12/1388
ارسال پیامک به تلفن مسروقه
او در پیامک‌ها برای سارق نوشت که از این تلفن خاطرات زیادی دارد و این دستگاه یادگار پدرش است که به‌تازگی فوت شده و در نبود اين يادگاري بسيار غمگين است.

یک جوان 21 ساله در اقدامی جالب موفق شد با ارسال بیش از 500 پیامک به تلفن همراه خودبه گوشي سرقت شده‌اش دست يابد. این جوان در حال راه رفتن در خیابان بود که مردی به سرعت از کنار او رد شد و تلفن همراهش را ربود.

 
 ویران کردن خانه
5/12/1388
او به خبرنگاران گفت که ترجیح می‌دهد خانه‌ای نداشته باشد تا اینکه آن را در مصادره بانک ببیند.

گاهي صاحبخانه‌ها در برابر ماموران مصادره خانه، حاضر به خروج از خانه نمي‌شوند اما مردی برای اینکه از مصادره خانه‌اش توسط بانک جلوگیری کند آن را با خاک یکسان کرد.

 5/12/1388
دعوا بر سر پول
مشخص شد این زن دروغ گفته و شوهرش هم فقط به دلیل همين دروغ که چند دلار ناقابل ارزش داشت درخواست طلاق را در دادگاه مطرح کرد.

در حالي كه معمولا همسران بر سر مبالغ جزئي جر و بحث‌هاي جدي راه نمي‌اندازند، زن و شوهری برسر باقیمانده پول پرداخت شده برای قبض آب به شدت با هم درگیر شدند و کارشان به دادگاه کشید.

 
  1   2   3   4   5   6   7
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

پاورقی
:: رويای ديجيتال ::
افزایش کارایی ابزارک های همراه ورزشی
:: يادداشت هفتگی بازار ::
چرا گوشی های چینی ارزان هستند؟
:: يادداشت هفتگی موبايل ::
چه آینده‌ای در انتظار گوشی‌های هوشمند است؟
:: نقطه سر خط ::
به مناسبت ولادت پورنور امام رضا مروری بر زندگی مبارکشان داشته باشیم
:: می دونيد که ::
چطور تشنگی را در ماه رمضان کنترل کنیم؟

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار