 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسنا , دوشنبه 17 اسفند 1388 |
|
«تلويزيون مستند هنوز آزمايشي كار ميكند»
|
| | | |
 | تاكيد ما اين است كه جذابترين و زيباترين مستندها را پخش كنيم و در اين راستا هم توليد مستند و هم تهيهي مستندهاي فاخر و خارجي از اولويتهاي اصلي ماست. | 
مسؤول راهاندازي «شبكهي مستند» با بيان اينكه همچنان با گذشت حدود 5 ماه از آغاز پخش ديجيتال شبكهي مستند هنوز عنوان آزمايشي بر روي صفحهي آن قابل مشاهده است گفت: هرگاه امكانات فني مورد نياز در جامعه توزيع شود و افراد بيننده به حدقابل قبولي برسد شبكهي مستند از حالت آزمايشي خارج ميشود.
محمد زينالعابديني با اعلام اين خبر گفت: از نظر خوراك مورد نياز براي تامين آنتن شبكهي مستند مشكلي نداريم و اكنون اين شبكه با 18 ساعت پخش در شبانهروز به پخش ديجيتالي خود ادامه ميدهد.
وي ادامه داد: هنوز توليداتمان را براي اين شبكه آغاز نكردهايم و فعلا از آرشيو كل سازمان استفاده ميكنيم.
مسؤول راهاندازي شبكهي مستند دربارهي ميزان پخش مستندهاي داخلي و خارجي از اين شبكه اظهار كرد: منطق پخش مستندهاي شبكه به گونهاي است كه 20 تا 25 درصد آن را توليدات داخلي و 75 درصد ديگر را توليدات خارجي تشكيل ميدهد.
وي ادامه داد: تاكيد ما اين است كه جذابترين و زيباترين مستندها را پخش كنيم و در اين راستا هم توليد مستند و هم تهيهي مستندهاي فاخر و خارجي از اولويتهاي اصلي ماست.
زينالعابديني با اشاره به اينكه همواره در توليد مستند آن هم در حجم بالا ما با محدويتهايي مواجه بودهايم، اظهار كرد: ميتوانيم با روالي منطقي و گامبهگام به حجم بالاي توليد داخلي در زمينهي مستند برسيم.
وي با تاكيد بر اينكه براي خارجكردن شبكهي مستند از حالت آزمايشي مشكلي نداريم دربارهي امكان دسترسي عموم به اين شبكه گفت: دو امكان براي دسترسي به شبكهي مستند روي سيستم ديجيتال مورد نياز است؛ اولا دستگاه تبديل سيگنال ديجيتال كه آنالوگ را به ديجيتال تبديل ميكند و ثانيا تلويزيونهايي كه خودشان تيوند ديجيتال دارند و ميتوانند شبكههاي ديجيتال را نمايش دهند.
زينالعابديني در پايان ابراز اميدواري كرد: در بودجهي سال آينده صداوسيما گشايشي اتفاق بيفتد تا اين شبكه ـ به عنوان يك شبكهي مستقل ـ و شبكههاي ديگري كه بهزودي راهاندازي ميشوند، تامين شود.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|