شنبه 4 اسفند 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات باز هم ازگوگل؛ آنچه شما خواسته ايد!

 
 

هموطن , چهارشنبه 23 شهريور 1384

باز هم ازگوگل؛ آنچه شما خواسته ايد!

 
 

هفته گذشته 2 بخش ايندکس و جست و جوي تصاوير سايت گوگل را بررسي کرديم. در اين شماره نيز به معرفي بخش فروگل ، لينوکس ، پيکاسا و بخش لابراتوار هاي گوگل مي پردازيم.

باز هم ازگوگل؛ آنچه شما خواسته ايد!
مقاله تحلیلی-هموطن-
قسمت شانزدهم

هفته گذشته 2 بخش ايندکس و جست و جوي تصاوير سايت گوگل را بررسي کرديم. در اين شماره نيز به معرفي بخش فروگل ، لينوکس ، پيکاسا و بخش لابراتوار هاي گوگل مي پردازيم.


3-بخش فروگل
در اين بخش جديد گوگل ، شما مي توانيد کالاي مورد نظر خود را براي خريد ، در فروشگاه هاي مختلف اينترنت و با رقم هاي مختلف ، پس از مقايسه ، خريداري کنيد.
سايت هاي خريد shop.com & yahoo.com از جمله پشتيبان هاي اصلي اين بخش گوگل به شمار مي آيند. البته بايد بدانيد که هر فروشگاهي در اينترنت بيش تر به گوگل پول بدهد ، فروشگاه وي در بالاترين بخش جست و جوي بخش فروگل مي ايد و در اين زمينه گوگل به فکر کاربران و قدرت خريد انان نيست ! اگر احيانا نمي خواهيد مستقيما وارد اين شده و به جست و جوي کالا و مقايسه قيمت هاي فروشگاه هاي مختلف بپردازيد ، مستقيما به نشاني : http://froogle.google.com/froogle?q="name" مراجعه کنيد و به جاي کلمه نام ، عنوان کالاي خود را وارد کنيد.
فروگل پائين ترين قيمت تا بالاترين قيمت يک کالا را در فروشگاه هاي مختلفي که در فروگل ايندکس کرده است ، براي شما ليست مي کند. ضمنا مي توانيد يک کالا را با رنج قيمتي مشخص در فروگل جست و جو کنيد تا به نتيجه مورد نظر بيش تر نزديک تر شويد. اين امر در بخش Price Range فروگل در سمت چپ صفحه ارائه شده است .
گوگل براي ارتقاي اطلاعات خريداران خود ،اطلاعاتي در مورد merchants ها در نشاني : http://www.google.com/froogle/merchants ارائه کرده که ديدن اطلاعات اين شرکت ها خالي از لطف نيست. همانند ساير بخش هاي گوگل ، لينکهاي اسپانسري سمت راست صفحات گوگل نيز مي تواند کمک هاي خوبي به شما در انتخاب بهتر اجناس خود در فروگل باشد.

4- لينوکس در گوگل(رهيافت سياسي گوگل ! )
بالاخره گوگل همانطور که براي مايکروسافت و ياهو ارزش قائل است ، براي پير عرصه سيستم عامل ، يعني لينوکس نيز ارزش ويژه اي قائل شده است و بخش خاصي از جست و جوي خود را به لينوکس اختصاص داده است .
اين بخش که در نشاني : http://www.google.com/linuxقرار دارد ، اطلاعات زيادي در مورد کدهاي لينوکس و فناوري هاي جديد ان در اختيار کاربران گوگل قرار مي دهد. اگر کلمه ايران را در بخش لينوکس درج کنيد ، در بين 33 هزار صفحه وب ، سايت لينوکس ايران که در آدرس : www.linuxiran.org قرار دارد ، معرفي مي شود که حجم اطلاعات خوبي در مورد لينوکس به فارسي و لاتين ارائه کرده است . توجه خاص گوگل به لينوکس ، بيش تر جنبه بازرگاني و توجه بالاي گوگل به برنامه هاي open source دارد.

5- پيکاسا (picasa)
گوگل با خريد شرکت نرم افزاري پيکاسا ، رهيافت جديدي را در زمينه طبقه بندي و جست و جوي تصاوير به صورت رايگان در اختيار کاربران خود قرار داده است . پيکاسا که در نشاني : www.picasa.com قرار دارد ، اين امکان را به کاربران مي دهد که بعد از دانلود نرم افزار رايگان مربوطه ، به ويرايش ، طبقه بندي ، به اشتراک گذاردن تصاوير خود با دوستان و مسائلي اين چنيني بپردازيد .
نسخه دوم پيکاسا را مي توانيد از بخش دانلود گوگل : http://www.google.com/downloads دريافت کنيد. البته براي کسب اطلاعات بيش تر در مورد اين قابليت جست و جو و تنظيم تصاوير که گوگل در اختيار کاربران قرار داده است مي توانيد به نشاني »: www.picasa.com/features مراجعه کنيد . ناگفته نماند که نرم افزار چت تصويري رايگان پيکاسا در نشاني : http://www.hello.com قرار گرفته است که در نوع خود بسيار جالب است .

6- لابراتوار هاي کوچک گوگل
لابراتوارهاي گوگل را بايد يکي از ممتاز ترين بخش هاي تحقيقاتي و تعاملي گوگل با کاربران 700 ميليون نفري وب دانست. اين بخش که در نشاني : http://labs.google.com ارائه شده است ، ايده هاي مختلف تحقيقاتي و کاري توسط مهندسان گوگل در بخش لابراتوارهاي گوگل است که کاربران مي توانند در زمينه توسعه و تکميل اين طرح ها با بخش فني گوگل همکاري مستقيم داشته باشند.
براي اين کار به پست الکترونيکي : great-engineers@google.com درخواست خود را به همراه يک CV از خود ارسال کنيد . رباتيک ، رياضيات ، آموزش از راه دور ، پردازش اطلاعات ، ديتا بيس ، الگوريتم نويسي پيشرفته طراحي اينترفيس ، گرافيک وب و هوش مصنوعي از جمله برنامه هاي راهبردي گوگل است که در بخش لابراتوراهاي آن اشاره شده است . بخش لابراتوار گوگل را بايد دست کمک گوگل به سوي کاربران فني وب دانست .
کاربراني که قصد بيزينس با گوگل ميلياردر را در سر مي پرورانند و مي خواهند در تاريخ توسعه گوگل ، نقش بازي کنند. لابراتوار نقشه ها و ويدئو گوگل که بعدا در مورد ان ها صحبت خواهيم کرد ، اخيرا به مراحل عرضه رسيده است که مي توان از قابليتهاي ان استفاده کرد. از 17 لابراتوار يا به قولي طرح تحقيقاتي عالي گوگل ، تا کنون حدود 6 طرح تکميل شده است که عبارتند از :
1- google groups (ver 2.0)
2- google desk bar
3- web alerts
4- search by location
5- googlr glossary
6- google news alerts
گوگل اعلام کرده است که حتي لابراتوارهاي تکميل شده کنوني ان نيز خالي از ايراد نيست . براي همين کاربران در استفاده از بخش هاي جديد گوگل بيش تر دقت کنند و اگر بخشي به خوبي لود نمي شود ، مايوس نشوند. جهت تعامل بيشتر بخش هاي تحقيقاتي گوگل با کاربران ، گوگل براي هر لابراتوار خود ، 2 بخش ارتباطي تعبيه کرده است. يک بخش مربوط به فرمي براي ارتباط فني کاربران با مهندسان پروژه هر لابراتواراست که مثلا براي لابراتوار ويدئو ، اين مورد در نشاني :
http://video.google.com/support/bin/request.py ارائه شده است . بخش دوم ، مربوط به بخش انجمن گفت و گوي تخصصي کاربراني است که به نوعي در زمينه توسعه اين لابراتوار همکاري مي کنند. براي لابراتوار ويدئو ، اين انجمن بحث و جدل در نشاني : http://groups-beta.google.com/group/Google-Labs-Google-Video ارائه شده است .

 
 

درس هايي از طراحي وب گوگل

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
تامین مسکن ارزان قیمت برای زوج‌های جوان
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
اراک و قزوین، میزبان بازی‌های ۳ هفته ابتدایی استقلال و پرسپولیس
:: فرهنگ و هنر ::
ساعد سهیلی بازیگر «ترور» شد
:: حوادث ::
محاکمه پزشک متخصص به جرم قتل بی‌رحانه برادر

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار