چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی نرخ بيكاري زنان ايراني دو برابر مردان است

 
 

هموطن سلام , دوشنبه 11 مهر 1384

نرخ بيكاري زنان ايراني دو برابر مردان است

 
 

مدير كل امور بانوان وزارت كشور گفت: نرخ بيكاري زنان ايراني با 18/20‬ درصد تقريبا 2 برابر نرخ بيكاري مردان است.

نرخ بيكاري زنان ايراني دو برابر مردان است
فخرالسادات محتشمي‌پور در جلسه كميته اشتغال وزارت كشور در سالن اجتماعات استانداري اردبيل افزود: اين ميزان نرخ بيكاري به علت برخي سياست‌هاي غلط اشتغال به وجود آمده و در ميان زنان تحصيلكرده بيشتر مشهود است.
وي گفت: بر اساس آمار سال ‪ 75 ‬بيش از ‪ 9 درصد از مجموع اشتغال كشور به زنان اختصاص داشت كه متاسفانه با وجود برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده در اين زمينه هنوز به ‪15 ‬درصد پيش بيني شده نرسيده است.
محتشمي‌پور افزود: با
 

" تاسيس كانون‌هاي اشتغال مخصوص بانوان در گذشته نه چندان دور در يكي از شهرستان‌هاي استان موجب سوال و تعجب بود ولي امروزه تقريبا در تمام شهرهاي استان اين كانون‌ها تشكيل شده است... "

 
 
توجه به اين كه ضرورت‌هاي اشتغال را بازار كار تعيين مي‌كند، بايد تحصيلات عاليه زنان متناسب با بازار كار تنظيم شود.
مدير كل امور بانوان وزارت كشور خواستار ايجاد تعادل جنسيتي اشتغال در دستگاه‌هاي دولتي شد و گفت: مسير و لزوم اشتغال زنان غير قابل برگشت است و در اين راه پرهيز از مانع تراشي و فراهم كردن تسهيلات و امكانات مي‌تواند بسياري از مسائل اشتغال زنان را حل كند.
وي، محدود كردن اشتغال زنان به قلاب بافي، فرش‌بافي و عروسك‌سازي را توهين به اين قشر و دست كم گرفتن توانمندي‌هاي آنها ذكر كرد و افزود: استعداد و توان زنان ايراني زياد است و بايد شرايط كار آنها متناسب با تمايلاتشان فراهم شود.
استاندار اردبيل نيز در اين جلسه گفت: تاسيس كانون‌هاي اشتغال مخصوص بانوان در گذشته نه چندان دور در يكي از شهرستان‌هاي استان موجب سوال و تعجب بود ولي امروزه تقريبا در تمام شهرهاي استان اين كانون‌ها تشكيل شده است.
سيد جواد نگارنده افزود: نوع استفاده از توانمندي زنان در ‪ 29 ‬كانون تشكيل شده در استان اردبيل بستگي به ظرفيت‌ها، حمايت‌ها و حضور بيشتر زنان دارد.
وي، مسئله اشتغال زنان را مسئله‌اي فراتر از جنسيت دانست و گفت: حضور بيشتر دختران در مراكز آموز عالي كه موجب شگفتي شده يك تحول و واقعيت اجتماعي و نيازمند برنامه ريزي جدي است.
وي افزود: در صورت توجه نكردن به ضرورت‌هاي تحصيل دانشگاهي زنان و فراهم كردن زمينه اشتغال آنها كشور در چند سال آينده با يك بحران جدي اجتماعي و فرهنگي مواجه خواهد شد.

 
 

ایران دهمین كشور خاورمیانه و شمال آفریقا از نظر حضور زنان در بازار كار است
وزارت بهداشت بيشترين تعداد شاغلان زن را در پست‌هاي مديريتي دارد
زنان؛ محور توسعه پایدار

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار