چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی روزی روزگاری اهالی با شور و شوق روزنامه می‌خرند و می‌خوانند

 
 

هموطن , سه شنبه 13 دي 1384

اهالی با شور و شوق روزنامه می‌خرند و می‌خوانند

 
 

با وجود کوچکی روزنامه‌های محلی، اهالی باشور و شوق روزنامه می‌خرند و می‌خوانند.

اهالی با شور و شوق روزنامه می‌خرند و می‌خوانند
«گزارش‌هایی از انقلاب مشروطیت ایران» - محمدامین رسول‌زاده – ترجمه رحیم رییس‌نیا-پس از 2 ماه دوری باز در رشت هستم. تبدیلات طبیعی و ملی روی داده و در عرض این 2 ماه در رشت قابل توجه است.کوچه‌های تنگ حتی‌الامکان تعریض گردیده، سنگ فرش شده است.
اگرچه موسیقی‌ای که هر روز در سمت بالای سبزه میدان به گوش می‌رسید دیگر خاموش است، شاگردان مدرسه تازه باز شده تمرین ژیمناستیک می‌کنند و نشان می‌دهند که رشت به راستی یک شهر مشروطه است.
با وجود کوچکی روزنامه‌های محلی، اهالی باشور و شوق روزنامه می‌خرند و می‌خوانند.
دیگر از مجاهدان بدون اسلحه 2 ماه پیش خبری نیست. تفنگدار بیکار هم پیدا نمی‌شود. همه گرم کارند. در تهران جان می‌دهند و جان می‌گیرند. در اینجا تنها برای محافظت از شهر و برقراری نظم و نظام عده‌ای مجاهد وجود دارد که در حکم قوای قهریه حکومت ملی هستند.
ادارات در مقایسه با سابق تحت یک نظام کلی اداره می‌شوند. عدلیه هم در حدود دایره حقایق عالیه ایران تشکیل یافته، به حقوق‌الناس رسیدگی می‌شود.
در حالی که فتح قهرمانانه قزوین و محاصره تهران و در تنگنا گذاشتن سلطنت رو به زوال به دست شجاعان گیلان، رشتی‌ها را روحیه می‌بخشید. این خبر که قشون‌های روسی همچنان که به تبریز آمده‌اند، به تهران نیز خواهند رفت، موجبات تشویق و نگرانی آنها را فراهم آورد.
اهالی تماما مغازه‌ها و بازارها را بستند و در انجمن گرد آمدند و دمونستراسیون عظیمی برپا داشتند و از انجمن خواستند که نسبت به روس‌ها اقدامات مدبرانه‌ای بشود. انجمن هر قدر کوشید که اینان را قانع سازد که روس‌ها رسما اعلام کرده‌اند که در امورات داخلی‌مان مداخله نخواهند کرد، موثر نیفتاد و ازدحام هشت هزار نفری قاطعانه برخواست خود پای فشرد.
میتینگ بزرگی تشیکل یافت. در این میتینگ ناطق‌های مختلف در میان اهالی به پا خاسته، آمدن روس‌ها به گیلان و تهران را به منظور یاری کردن به شاه ارزیابی کردند و بر آن شدند که اعتراض خود را با اعتصاب عمومی اظهار دارند.

 
 

نمی‌دانم این نوع چیزهای آسان را چرا ما نداریم
بخاطر ادای احترام به هیات نمایندگی ایران
کمال‎الملک به مخمصه عجیبی گرفتار آمد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار