شنبه 23 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی راه اندازي مركز شبانه‌روزي پشتيباني از خدمات كارت بانك‌ها

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 23 بهمن 1384

راه اندازي مركز شبانه‌روزي پشتيباني از خدمات كارت بانك‌ها

 
 

بانك توسعه صادرات ايران به منظور پشتيباني، رفع مشكل و راهنمايي دارندگان كارت بانك‌هاي عضو شبكه شتاب اقدام به راه‌اندازي پست كشيك و مركز پاسخگويي شبانه‌روزي به مشتريان كرده است.

راه اندازي مركز شبانه‌روزي پشتيباني از خدمات كارت بانك‌ها
به گزارش روابط عمومي بانك توسعه صادرات ايران، در پي برگزاري جلسات متعدد در بانك مركزي و شبكه بانكي عضو شتاب مقرر شد به منظور به حداقل رساندن مشكلات ناشي از استفاده از كارت هاي بانكي، بانك‌ها نسبت به ايجاد پست كشيك و واحدي به عنوان Help desk در ساعات غير اداري و ايام تعطيل اقدام ورزند.
پست كشيك براي سرويس‌دهي در ايام تعطيل و ساعات غيراداري به مشتريان كليه بانك‌هاي عضو شتاب و كنترل و نظارت كامل بر دستگاه‌هاي ATM بانك به منظور پول‌گذاري، رفع نواقص فني و رفع مغايرت حساب كارت، از سوي مراجع پولي كشور خصوصا بانك مركزي به شبكه بانكي كشور تكليف شده است و پيش‌بيني مي‌شود اجراي اين طرح تا حد زيادي از مشكلات فعلي خدمات كارت بكاهد.
پول‌گذاري دستگاه ATM در ساعات غيراداري و ايام تعطيل، استرداد كارت مشتري كه از سوي دستگاه ATM ضبط مي‌شود، رسيدگي به مغايرت‌هاي حساب كارت مشتري (كه از دستگاه تقاضاي وجه كرده‌اند، وجهي دريافت نكرده‌ ليكن مبلغ درخواستي از حسابشان كسر شده است)، راهنمايي مشترياني كه در ساعات پاياني شب يا ايتدايي بامداد از دستگاه استفاده كرده و مشكلاتي براي آنها حادث مي‌شود، معرفي نزديكترين دستگاه‌هاي خودپرداز شبكه شتاب به دارندگان كارت در زماني كه دستگاه اين بانك به دلايلي از ارائه خدمات معذور است، رفع خرابي دستگاه در صورت بروز نقص فني در ساعات غير اداري و ايام تعطيل و همچنين هماهنگي با پست كشيك ساير بانك‌ها براي رفع مشكلات احتمالي از عمده‌ترين خدمات ارائه شده مركز پشتيباني خدمات كارت بانك توسعه است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار